Maksutavat


Pankkimaksut Finqu payn kautta. Helpoin, nopein ja halvin. Kassalla valitse oma pankkisi. Varastolta noudettaessa käteinen. Postiennakkoa käytetään puhelintilauksissa, ei netin kautta.


Toimitustavat


Käytämme Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen. Puhelinnumero tilauksessa mahdollistaa Postille ja MH toimipaikalle tehdä ilmoitus textarilla heti sen saapuessa. Sähköpostiosoite mahdollistaa sinulle tilauksen statuksen päivittämisen, tiedät näin missä mennään. Täytä siis kaikki tilausken tiedot, se on sinun etusi.


Toimituskulut


Toimituskulut lisätään tilaukseen mukaan valitsemallasi tavalla. Kustannukset päivittyvät tilauksen mukaan.


Myyntialue


Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomen alueelle. Muualle toimitettaessa ota yhteyttä erikseen.


Toimitusaika


Tilaukset pyritään lähettämään mahdollisimman pikaisesti. Jos tuote on loppu - on se loppu, eikä sitä voi tällöin tilata. Varastotäydennystä tulee, kun tulee. Yksioikoista, mutta tarkoitus on myydä vain omasta varastosta eikä käydä virtuaalikauppaa viikojen toimitusajoilla ja asiakaan rahoilla.


Tuotteen palautus


Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Toivon ymmärrystä myös ostajalta mihin on ryhtynyt. Tämä tavara kun on mitä on, eikä näitä koeasenneta etukäteen. Asennuksen jälkeen tuote on käytetty eikä sitä voi myydä uutena. Käytetyn ehjän tuotteen hinta on puolet uudesta palautettaessa. Mutta - jos jokin on mennyt pieleen, niin katsotaan mitä on tehtävissä. Asioilla on tapana järjestyä ja yleensä paremmin kuin aluksi ajatellaan.


Zaladossa sovitellaan firman kustanuksella. Tällä Artisti maskaa. Eli postimaksut on asiakaan vastuulla mennen tullen. Vaihtoehtona on myös nouto ja palautus varastolle, tämä on ilmaista. Käyttämättömistä osista vaihtohyvitys 1:1 suhteella uusiin tai rahat takaste tilille.


Tuotteen käyttöönotto


Ennen asennusta puhdista osa ja tarkista sen sopivuus. Ihan oikeasti - tee näin ja teet itsellesi palveluksen. Jos osa ei ole sopiva se tarvii muokata tai vaihtaa. Muista että muokattu osa ei ole enää vaihtokelponen.


Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset


Valitettavasti posti ja matkahuolto eivät aina onnistu kuljettamaan lähetystä ehjänä perille. Tämän takia on hyvä lähetystä noudettaessa tarkistaa mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus Postissa tai MH asiapisteessä. Ota myös yhteyttä, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Yhteystiedot


Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa:


Sähköpostilla sasu.peltokangas ät osatuonti.fi ja puhelimella numerosta 040 702 5636

Tarjoukset
-5%
EVO tuplapuola 12V
18,05 € 19,00 €