Osatuonti.fi on osa hulpeaa Suomen Sivuvaunu Oy konsernia ja toimii itäpyörien varaosien kauppanimenä. Keskitymme IMZ ja KMZ sukuisiin nelitahti boksereihin.

Osatuonnilla on vaatimaton varasto aivan Kaustisen ruuhkaisimmassa mannermaisessa ydinkeskustassa, ollaan ns pelipaikalla, mutta ilman prameita liiketiloja. Weppikaupassa olevat osat löytyvät varastosta heti toimitukseen.


Kyse on harrastustyyppisestä toiminnasta, ei bisneksestä. Koska kyseessä ei ole ammatti, ei varastollakaan olla kuin sopimuksen mukaan. Pääosin ollaan muualla töissä ja elantoa hankkimassa. Mikäli paikanpäälle tulet käymään, sovi tästä hyvissä ajoin.


Suomen Sivuvaunu Oy myös Ural moottoripyörien maahantuoja. Alkuperäisiä IMZ varaosia saadaan EU keskusvaraston kautta. Sivustolta www.ural.fi löytyy kuvastot ja hinnastot.


REKISTERISELOSTE


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste


Rekisterinpitäjä

Suomen Sivuvaunu Oy

Kaustintie 5

69600 Kaustinen


Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Sasu Peltokangas - sasu.peltokangas ät osatuonti.fiRekisterin nimi

Verkkokaupan asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Valmiskaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.


Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.


Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tarjoukset
-5%
EVO tuplapuola 12V
18,05 € 19,00 €